Ajankohtaista

Nuoret äidit -toiminnan kesäkausi alkaa jo toukokuussa- tervetuloa mukaan!

Retkillä ja pajoissa välipalatarjoilu, tilaa jutella & tutustua. Pajat Turun Tyttöjen Talolla keskustassa (Yliopistonkatu 26B), retkille yhteislähtö Turun Tyttöjen Talolta tai muusta sovitusta paikasta.

TI 08.05. klo 10- 12 Retki I: Katariinanlaakso Tule mukaan fiilistelemään keväistä metsää, bongaamaan kukkia, lintuja ja kavereita! Yhteislähtö retkelle klo 9:20 Turun Tyttöjen Talolta. Katariinanlaaksoon voi saapua myös itse bussilla tai autolla. Retki starttaa Katariinanlaakson parkkipaikalta (Sigridinpolku 5) klo 10. Reippaillaan hetki & syödään eväitä toivottavasti kevätauringon kauniisti lämmittäessä. Katariinanlaaksossa pääsee mukavasti liikkumaan myös vaunuilla ja lenkin pituus on reilu 2 km.

Katariinanlaakso retkikohteena: https://www.turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/ulkoilualueet/luonnonsuojelualueet/katariinanlaakso. Mainitse ilmoittautuessasi mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Ilmoittautuminen viim. 7.5. klo 12 mennessä. 

TI 15.5. klo 10-12 Musa & Riimipaja: “Pikku puutarhurit” Iloinen kesäinen hetki musiikin ja lorujen maailmassa vauvoille, taaperoille ja äideille. Pajan kesto n. 1h, jonka jälkeen välipalaa, vapaata leikkiä ja keskustelua. Mainitse ilmoittautuessasi mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Ilmoittautuminen viim. 14.5.

LA 19.5. klo 11-13 Vauvavaloa! -tapahtuma Skanssissa Vauvavaloa! saapuu Skanssiin! (2.krs Kampaamo-myymälä Clipsin vieressä ) Maksuton tapahtuma vauvaperheille & odottajille: vauvojen non-stop värikylpytyöpaja, tarinahierontaopastusta, masukuvausta, käsihemmottelupiste ja muuta mukavaa- tervetuloa! Järjestäjinä: Nuoret äidit- toiminta & Olivia Etsivätyö

TI 22.5. klo 10-12 Puistotreffit: Urheilupuisto Yhteislähtö, kävellen puistoon Turun Tyttöjen Talolta 9:40.  Tapaaminen puistossa Betaniankadun puoleisilla porteilla (parkkipaikka vieressä) klo 10,  Urheilupuiston Leikkipaikka 1 liepeillä. Yhteinen jumppahetki pikku-Olympialaisten muodossa, piknikeväitä ja chillailua. Mainitse ilmoittautuessasi mahdollisista ruoka-aineallergioista. 

Ilmoittautuminen viim. 21.5. klo 12 mennessä

KE 23.5. klo 10-11 Tennarit & Tossut liikkeellä: Kiinnostaisiko kokeilla tehokasta ja toiminnallista leikkipuistojumppaa? Yhteislähtö ja osallistuminen leikkipuistojumppaan Annapuistossa (Rauhankatu 34) klo 09:30 Turun Tyttöjen Talolta. Jumppa 10:00-10:45 PS. Koko Turku ulkoilee- kampanja järjestää leikkipuistojumppia eri puolella Turkua http://www.turku.fi/uutinen/2018-04-03_leikkipuistojumppaa-aikuisille. 

TI 29.5. klo 10-12 Värikylpytyöpaja: “Kesämökillä” Värikylpy on säännöllinen ja johdonmukainen kuvataidetoiminnan muoto. Värikylpyjen tavoitteena on elämyksellisyys, kiireetön yhdessäolo ja yhdessä tekeminen. Toiminnassa lapsi on keskipisteenä. Värikylpy vahvistaa lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta. Värikylpy soveltuu yli 4 kk ikäisille vauvoille. Varaa värikylpytyöpajaan vaihtovaatteet ja pyyhe, tiloissa hyvät pesumahdollisuudet. Pajan kesto n. 1 h, jonka jälkeen välipalaa, vapaata leikkiä ja keskustelua. Mainitse ilmoittautuessasi mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Ilmoittautuminen viim. 25.5.

TI 5.6. klo 11-14 Retki II: Kuralan Kylämäki Retki Kuralan Kylämäen kulttuurivirkistysalueelle ja perinnemaisemiin nauttimaan tunnelmasta ja tutustumaan maatilan eläimiin. Tapaamme Kylämäen “pääporteilla” klo 11, yhteislähtö Föli-busseilla Turun Tyttöjen Talolta klo 10:20. Autoille tuleville naviin osoite Jaanintie 45 ja parkkipaikka sijaitsee Jaanintien varressa, Kylämäkeä vastapäätä. Tarjoamme retkieväät. Mainitse ilmoittautuessasi mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Ilmoittautuminen viim. 4.6. klo 12 mennessä

KE 6.6. klo 10-11 Tennarit & Tossut liikkeellä: Kiinnostaisiko kokeilla tehokasta ja toiminnallista leikkipuistojumppaa? Yhteislähtö ja osallistuminen leikkipuistojumppaan Annapuistossa (Rauhankatu 34) klo 09:30 Turun Tyttöjen Talolta. Jumppa 10:00-10:45 PS. Koko Turku ulkoilee- kampanja järjestää leikkipuistojumppia eri puolella Turkua http://www.turku.fi/uutinen/2018-04-03_leikkipuistojumppaa-aikuisille

MA 11.06. klo 10-12 PUISTOTREFFIT: LINTUPUISTO & SEIKKIS/ KUPITTAA Lisätietoa myöhemmin

PE 15.06. klo 12-16 TAPAHTUMA PERHEILLE PANSION ME-TALOLLA Lisätietoa myöhemmin

TI 19.06. klo 10-14 RETKI III: RUISSALO Lisätietoa myöhemmin

*Kovin sateisella kelillä retket & puistotreffit voidaan korvata kokoontumisella Tyttöjen Talolla

NUORET ÄIDIT -RYHMÄTOIMINTAA

KEVÄT 2018

 

BABYSTEPS -oma ryhmä odottajille 

MAANANTAISIN KLO 17:30-19:00  VKO 8-18 (19.2.-30.4.2018)

Oletko alle 24 v ja raskaana? Tule ihmettelemään odotusaikaa ja elämää vauvan kanssa yhdessä muiden nuorten äitien kanssa. Ryhmässä lähestytään näitä teemoja kokemuksellisesti, toiminnallisesti ja keskustellen. Ryhmätoiminnan sisältönä muun muassa: raskausjooga, doulan kyselytunti, aistipaja, päiväkirja- ja valokuvatyöskentely, imetyskorupaja ja mitä mukavaa nyt sitten yhdessä keksitäänkin. AVOIN RYHMÄ: Ryhmään voit hyvin tulla myös kesken kauden -lisätietoa + ilmoittautuminen (hanna.majabacka@mimmi.fi/050-3232472)

 

TENNARIT & TOSSUT I -oma ryhmä nuorille äideille ja vauvoille

TORSTAISIN KLO 11:00-13:00 VKO 6-17 (8.2.-26.4.)

Tule mukaan nuorten äitien ja vauvojen omaan ryhmään! Ryhmässä rentoudutaan, vaihdetaan kokemuksia vauva-arjesta, taitellaan, tanssitaan, tutustutaan omaan ja vauvan kehonhuoltoon, pohditaan omannäköistä vanhemmuutta. Toiminnan jälkeen nautitaan yhdessä välipalaa. Ryhmäkerrat muovautuvat äitien toiveiden pohjalta ja toteutetaan lasten tahtiin. Lisätietoa & ilmoittautuminen (hanna.majabacka@mimmi.fi / 050-3232472)

TENNARIT & TOSSUT II -oma ryhmä nuorille äideille ja taaperoille

TIISTAISIN KLO 11:00-13:00 VKO 6-17 (6.2.-24.4.)

Tule mukaan nuorten äitien ja taaperoiden omaan ryhmään! Ryhmässä liikutaan, taiteillaan, musisoidaan, keskustellaan, retkeillään, ratkotaan pulmia ja vaihdetaan kokemuksia. Toiminnan jälkeen nautitaan yhdessä välipalaa. Ryhmäkerrat muovautuvat äitien toiveiden pohjalta ja toteutetaan lasten tahtiin. AVOIN RYHMÄ: Ryhmään voit hyvin tulla myös kesken kauden -lisätietoa + ilmoittautuminen (hanna.majabacka@mimmi.fi / 050-3232472)

Nuoret Äidit -toiminta

 

Turun Tyttöjen Talon Nuoret Äidit-toiminta tarjoaa ohjattua vertaisryhmätoimintaa pääosin alle 24-vuotiaille äideille ja heidän lapsilleen.  Nuoret äidit -hankkeen tavoitteena on luoda nuorille äideille mahdollisuuksia vaihtaa kokemuksia muiden samanikäisten ja samassa elämäntilanteessa olevien nuorten äitien kanssa sekä tarjota mielekästä tekemistä arkeen vauvan tai pienen lapsen kanssa. Toiminta pyrkii myös tavoittamaan eri kulttuuritaustaisia äitejä mukaan toimintaan ja kehittämään vapaaehtoistoimintaa, joka vastaa nuorten äitien tuen tarpeisiin. Ryhmätoiminta sisältää avoimia sekä ilmoittautumisen vaativia ns. suljettuja ryhmiä. Ryhmäkertoja suunnitellaan yhdessä ja ne muovautuvat ryhmäläisten ideoista.  Toiminta on maksutonta ja luottamuksellista. Toiminta tapahtuu Turun Tyttöjen Talon Turun keskustassa ja Varissuolla sijaitsevissa toimitiloissa sekä yhteistyökumppaneiden tiloissa.

 

Nuoret äidit -toiminnassa voit muun muassa…

  • jutella & tutustua muihin äiteihin
  • liikkua, leikkiä & puuhata lasten kanssa
  • syödä yhdessä välipalaa & kahvitella
  • tehdä harrastuskokeiluja lasten kanssa
  • osallistua tapahtumiin, teemapäiviin tai retkiin

 

Yksilöllistä tukea

Nuoret äidit -toiminta tarjoaa myös henkilökohtaista tukea. Äitiryhmien kävijät voivat varata tapaamisajan työntekijältä keskustellakseen erilaisista mieltä painavista kysymyksistä tai huolista.

Lisätietoja toiminnasta Nuoret äidit -ohjaajilta!

 

YHTEYSTIEDOT

Lisätietoa toiminnasta sekä ilmoittautumiset ryhmiin Nuoret äidit -ohjaajille Hannalle tai Kaisalle!

Hanna Majabacka (050 3232472) hanna.majabacka@mimmi.fi

Kaisa Kilpeläinen (045 844 0480) kaisa.kilpelainen@mimmi.fi

Nuoret äidit Whatsapp: +358 503232472

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

@nuoretaidit.ttt

Load More