Nuoret Äidit

Turun Tyttöjen Talon Nuoret Äidit-toiminta tarjoaa ohjattua vertaisryhmätoimintaa pääosin alle 24-vuotiaille äideille ja heidän lapsilleen.  Nuoret äidit -hankkeen tavoitteena on luoda nuorille äideille mahdollisuuksia vaihtaa kokemuksia muiden samanikäisten ja samassa elämäntilanteessa olevien nuorten äitien kanssa ja mielekästä tekemistä arkeen vauvan tai pienen lapsen kanssa. Toiminta pyrkii myös tavoittamaan eri kulttuuritaustaisia äitejä mukaan toimintaan ja kehittämään vapaaehtoistoimintaa, joka vastaa nuorten äitien tuen tarpeisiin. Ryhmätoiminta sisältää avoimia sekä ilmoittautumisen vaativia ns. suljettuja ryhmiä. Ryhmäkertoja suunnitellaan yhdessä ja ne muovautuvat ryhmäläisten ideoista.  Toiminta on maksutonta ja luottamuksellista. Toiminta tapahtuu Turun Tyttöjen Talon Turun keskustassa ja Varissuolla sijaitsevissa toimitiloissa sekä yhteistyökumppaneiden tiloissa.

Nuoret äidit -toiminnassa voit muun muassa…

  • jutella & tutustua muihin äiteihin
  • liikkua, leikkiä & puuhata lasten kanssa
  • syödä yhdessä välipalaa & kahvitella
  • tehdä harrastuskokeiluja lasten kanssa
  • osallistua tapahtumiin, teemapäiviin tai retkiin

Yksilöllistä tukea

Nuoret äidit -toiminta tarjoaa myös henkilökohtaista tukea. Äitiryhmien kävijät voivat varata tapaamisajan työntekijältä keskustellakseen erilaisista mieltä painavista kysymyksistä tai huolista.

AJANKOHTAISTA:

 

NUORET ÄIDIT TOIMINTAA // SYKSY 2017//

NUORET ÄIDIT TSEMPPIKAFFET – Maanantaisin klo 10–12 VKO 36–47 (04.09- 20.11.2017)

Viikon pehmeä aloitus: keskustelua, rentoa yhdessäoloa, toimintatuokio yhdessä lasten kanssa, kupponen kuumaa ja mahdollisuus vaihtaa kokemuksia ja tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin äiteihin ja lapsiin. Myös odottavat äidit ovat tervetulleita.

BABYSTEPS -ryhmä starttaa lokakuussa!

Tutustumisryhmä raskaana oleville nuorille äideille! Neljän tapaamiskerran ryhmässä jaetaan kokemuksia odotusajasta, tutustutaan itseemme, toisiin samanikäisiin tuleviin äiteihin, tulevaan vauvaan ja Nuoret äidit -toimintaan. HUOM! Ilmoittaudu 16.10. mennessä (ks.yhteystiedot)

TENNARIT & TOSSUT – Tiistaisin klo 11–13 VKO 38-47 (19.09.-21.11.2017)

Keskusteleva ja toiminnallinen ryhmä kaikille alle 1-vuotiaiden lasten äideille lapsineen. Teemana mielen ja kehon hyvinvointi. Ryhmäkertoja suunnitellaan yhdessä ryhmän toiveiden pohjalta. Sisältönä muun muassa äiti-vauvajoogaa, vauvahierontaa jne.  Ryhmässä nautitaan yhdessä välipalaa ja ryhmäkerrat toteutetaan lasten tahtiin. HUOM! Vaatii ilmoittautumisen (ks. yhteystiedot)

VARISSUON NUORET ÄIDIT – Keskiviikkoisin klo 10–12 VKO 36-46 (06.09-15.11.2017)

Avoin ryhmä Varissuon alueen nuorille äideille lapsineen. Välipalaa, yhdessäoloa, musiikkia, kokkailua ja mitä puuhailua yhdessä keksitäänkin. Myös odottavat äidit ovat tervetulleita.

HARRASTEKOKEILUJA! Paikkana Turun Tyttöjen Talo, keskusta

TO 23.11. klo 11-11.45 + TO 30.11. klo 11-11.45

Turun sanataideyhdistyksen Maria Laitila ja Sanna Nieminen järjestävät Turun Tyttöjen Talolla kaksi sanataidepajaa. Mukaan mahtuu 8-10  0-5 v lasta äiteineen. Yksi työpaja kestää 45 minuuttia.  Lapset ja aikuiset tutustuvat yhdessä sanataiteeseen kuvien, äänien esineiden ja liikkeiden kautta. Ryhmässä leikitään sanoilla ja rytmeillä, joista ammennetaan inspiraatiota. Osallistuminen ei vaadi suomen kielen taitoa! Toimintaa on tukenut Taiteen edistämiskeskus (Taiteen moninaisuuden ja liikkuvuuden toimikunta). Ilmoittaudutan (ks. yhteystiedot alla)

TO 7.12. klo 11-12

Vauvojen Värikylpytyöpaja aiheena: ”Talviuni”. Mukaan mahtuu 6-8 vauvaa äiteineen.  Värikylpyjen tavoitteena on moniaistinen elämyksellisyys, kiireetön yhdessäolo ja yhdessä tekeminen. Vaatii ilmoittautumisen! (ks. yhteystiedot)

 

Lisätietoja toiminnasta Nuoret äidit -ohjaajilta!

YHTEYSTIEDOT

Hanna Majabacka (050 3232472) hanna.majabacka@mimmi.fi (ilmoittautumiset ryhmiin & harrastekokeiluihin)

Kaisa Kilpeläinen (045 844 0480) kaisa.kilpelainen@mimmi.fi

Nuoret äidit Whatsapp: +358 503232472

 

Nuoret äidit -toimintaa! Lisätietoa + ilmoittautumiset pajoihin: www.mimmi.fi/toiminta-keskusta/nuoret-aidit/ #turuntyttöjentalo #nuoretäidit #piparitalkoot #sanataide #vauvojenvärikylpy ... See MoreSee Less

View on Facebook

Tervetuloa ensi maanantaina syksyn viimeisille Tsemppikaffeille. Leivotaan pipareita, pistellään tuotoksia suihin, tunnelmoidaan & nautitaan yhdessäolosta! #turuntyttöjentalo #nuoretäidit #piparitalkoot #tsemppikaffet ... See MoreSee Less

View on Facebook

Tänään tapulteltiin Tennarit & Tossut -ryhmä joululomille. Värikäs syksy päättyi viimeiseen hitaaseen oman vauvan kanssa Ed Sheeranin tahdissa ❤. Erityiskiitos syksyltä Lotta Lähteenmäelle jooga- ja tanssiohjauksista & Mari Sipilälle vauvahieronnan ohjauksista ja tämän päivän koirakavereille haleista ❤ #turuntyttöjentalo #nuoretäidit #syksynvärit #äitivoimaa #vauvavoimaa #yhdessä ... See MoreSee Less

View on Facebook

@nuoretaidit.ttt

Load More