Ajankohtaista

NUORET ÄIDIT -TOIMINTAA SYKSY 2018

HUOM!!

Varissuon Riimijamit -ryhmä on siirtynyt Kauppakeskus Skanssiin Skappelin tiloihin.

Riimijamit kokoontuu Skanssissa keskiviikkoisin klo 11-12 . Katso tarkemmat tiedot alta!

 

TENNARIT & TOSSUT I
aika: 4.9.-27.11. TIISTAISIN klo 11-13 paikka: Turun Tyttöjen Talo, keskusta (Yliopistonkatu 26B, 2.krs)

Oma ryhmä nuorille äideille ja vauvoille. Ryhmässä rentoudutaan, vaihdetaan kokemuksia vauva-arjesta, taiteillaan, tanssitaan, tutustutaan omaan ja vauvan kehonhuoltoon, pohditaan omannäköistä vanhemmuutta. Toiminnan jälkeen nautitaan yhdessä välipalaa. Ryhmäkerrat muovautuvat äitien toiveiden pohjalta ja toteutetaan lasten tahtiin. Ryhmän ohjaajina toimivat Nuoret äidit -ohjaajat Hanna & Kaisa. Ryhmään ilmoittautuminen päättynyt, mikäli kaipaat ryhmästä lisätietoa otathan yhteyttä : hanna.majabacka@mimmi.fi/ 050-3232472)

TENNARIT & TOSSUT II
aika:  6.9.-29.11 TORSTAISIN klo 11-13 paikka: Turun Tyttöjen Talo, keskusta (Yliopistonkatu 26B, 2.krs)

Oma avoin ryhmä nuorille äideille ja taaperoille B, (1-3v). Ryhmässä liikutaan, taiteillaan, musisoidaan, keskustellaan, retkeillään, ratkotaan pulmia ja vaihdetaan kokemuksia. Toiminnan jälkeen nautitaan yhdessä välipalaa. Ryhmäkerrat muovautuvat äitien toiveiden pohjalta ja toteutetaan lasten tahtiin. Ryhmän ohjaajina toimivat Nuoret äidit -ohjaajat Kaisa & Eliana. Ryhmä on avoin, joten voit tulla mukaan hyvin myös kesken kauden tai vain joillekin kerroille. Ilmoittauduthan kuitenkin mielellään ryhmään, niin osaamme suunnitella välipalaa & toimintaa (hanna.majabacka@mimmi.fi/ 050-3232472)

TENNARIT & TOSSUT RIIMIJAMIT
aika: 19.9.-21.11. KESKIVIIKKOISIN klo 11-12 
paikka: Kauppakeskus Skanssi, Skappeli (KappAhlin vieressä 2. krs.)

Tervetuloa nuoret äidit ja isät alle 3-v lapsen kanssa viettämään mukava yhteinen hetki laulaen, lorutellen ja liikkuen Riimijamit –avoimessa ryhmässä! Tule mukaan silloin kun sinulle sopii- Ryhmä ei vaadi ennakkoilmoittautumista ja ryhmään voit tulla myös kehittämään suomen kielen taitoasi. Puolen tunnin jamittelun jälkeen tarjolla kahvia/teetä ja mahdollisuus tutustua & jutella. Ryhmää ohjaavat Turun Tyttöjen Talon Nuoret äidit –ohjaajat Hanna & Kaisa

BABYSTEPS
aika:  27.9.-29.11. TORSTAISIN klo 17-18:30 paikka: Turun Tyttöjen Talo, keskusta (Yliopistonkatu 26B, 2.krs)

Oma ryhmä odottajille. Nuori & raskaana? Tule ihmettelemään odotusaikaa ja elämää vauvan kanssa yhdessä muiden nuorten äitien kanssa. Ryhmässä lähestytään näitä teemoja kokemuksellisesti, toiminnallisesti ja keskustellen. Yhdeksän kerran ryhmäkokonaisuudessa on kolme osaa, joista ensimmäisessä keskitytään päiväkirjatyöskentelyn kautta raskausaikaan, toisessa osassa käytännön harjoitteiden kautta keskitytään hyvinvointiin ja synnytykseen valmistautumiseen ja kolmannessa osassa tutustutaan tulevaan ihmiseen ja pohditaan elämään synnytyksen jälkeen. Pääpaino on kaiken toiminnan keskellä tutustumisessa ja rennossa yhdessäolossa. Odottavana nuorena äitinä voit tutustua Nuoret äidit -toiminnan kaikille yhteisessä toiminnassa myös muihin nuoriin äiteihin. Ilmoittauduthan ryhmään 19.9.2018 mennessä (hanna.majabacka@mimmi.fi/ 050-3232472)

DUUNIN LUOVUUSTREENI
aika & paikka: Tapaamiset Tyttöjen talolla (Yliopistonkatu 26) maanantaisin klo 16-18 24.9., 8.10., 22.10., 5.11., 19.11. ja 3.12. Lisäksi kolme erikseen sovittavaa yksilötapaamista.

Duuni on ikioma harrastus sinulle, joka mietit mitä tulevaisuudelta haluat. Luovuustreeni- ryhmässä tutkitaan omaa osaamista ja elämäntilannetta omakuvallisin menetelmin: kirjoitetaan, valokuvataan ja tehdään draamallisia harjoitteita. Yksilötapaamisissa saat apua oman ansioluettelon tekemiseen ja portfolion rakentamiseen. Ryhmä on suunnattu 16-29 -vuotiaille nuorille vanhemmille ja ryhmää ohjaa luovan kirjoittamisen opettaja Veera Vähämaa. Osallistuminen on maksutonta! Lisätietoja ja ilmoittautumiset: kirjantalo@gmail.com . Ilmoittautuminen ryhmään 17.9. mennessä.

Tämän ryhmän toiminta on osa valtakunnallista ESR-rahoitteista DUUNI-hanketta, jossa tarkastellaan, miten vanhemmuuden taidot voivat kääntyä työelämävahvuuksiksi. Lisätietoa hankkeesta saat hankkeen facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/DUUNIvanhemmuudentaidot/

Nuoret Äidit -toiminta

 

Turun Tyttöjen Talon Nuoret Äidit-toiminta tarjoaa ohjattua vertaisryhmätoimintaa pääosin alle 24-vuotiaille äideille ja heidän lapsilleen.  Nuoret äidit -hankkeen tavoitteena on luoda nuorille äideille mahdollisuuksia vaihtaa kokemuksia muiden samanikäisten ja samassa elämäntilanteessa olevien nuorten äitien kanssa sekä tarjota mielekästä tekemistä arkeen vauvan tai pienen lapsen kanssa. Toiminta pyrkii myös tavoittamaan eri kulttuuritaustaisia äitejä mukaan toimintaan ja kehittämään vapaaehtoistoimintaa, joka vastaa nuorten äitien tuen tarpeisiin. Ryhmätoiminta sisältää avoimia sekä ilmoittautumisen vaativia ns. suljettuja ryhmiä. Ryhmäkertoja suunnitellaan yhdessä ja ne muovautuvat ryhmäläisten ideoista.  Toiminta on maksutonta ja luottamuksellista. Toiminta tapahtuu Turun Tyttöjen Talon Turun keskustassa ja Varissuolla sijaitsevissa toimitiloissa sekä yhteistyökumppaneiden tiloissa.

 

Nuoret äidit -toiminnassa voit muun muassa…

  • jutella & tutustua muihin äiteihin
  • liikkua, leikkiä & puuhata lasten kanssa
  • syödä yhdessä välipalaa & kahvitella
  • tehdä harrastuskokeiluja lasten kanssa
  • osallistua tapahtumiin, teemapäiviin tai retkiin

 

Yksilöllistä tukea

Nuoret äidit -toiminta tarjoaa myös henkilökohtaista tukea. Äitiryhmien kävijät voivat varata tapaamisajan työntekijältä keskustellakseen erilaisista mieltä painavista kysymyksistä tai huolista.

Lisätietoja toiminnasta Nuoret äidit -ohjaajilta!

 

YHTEYSTIEDOT

Lisätietoa toiminnasta sekä ilmoittautumiset ryhmiin Nuoret äidit -ohjaajille Hannalle tai Kaisalle!

Hanna Majabacka (050 3232472) hanna.majabacka@mimmi.fi

Kaisa Kilpeläinen (045 844 0480) kaisa.kilpelainen@mimmi.fi

Nuoret äidit Whatsapp: +358 503232472

 

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.