Ajankohtaista

Kevät 2020

 

Ilmoittaudu nyt mukaan kevään ryhmään!

sähköpostitse: eliana.nascimento-hynynen@mimmi.fi tai puhelimitse/WA: 045-8440480

Kysy myös lisätietoa tai sovi erillinen tutustumiskäynti meille, tervetuloa!

 

 

TENNARIT & TOSSUT

äideille & alle 1-v.

27.02.- 07.05 TORSTAISIN klo 11-13

Ryhmässä  vaihdetaan kokemuksia vauva-arjesta, pidetään muskarihetkiä, rentoudutaan, taiteillaan sekä pohditaan omannäköistä vanhemmuutta. Toiminnan jälkeen nautitaan yhdessä välipalaa. Ryhmäkerrat muovautuvat äitien toiveiden pohjalta ja toteutetaan lasten tahtiin.

Ryhmä on maksuton! Tervetuloa!

 

 

 

 

Nuoret Äidit -toiminta

 

Turun Tyttöjen Talon Nuoret Äidit-toiminta tarjoaa ohjattua vertaisryhmätoimintaa pääosin alle 24-vuotiaille äideille ja heidän lapsilleen. Avoin toiminta on suunnattu alle 29-vuotiaille vanhemmille lapsineen. Nuoret äidit -hankkeen tavoitteena on luoda nuorille äideille mahdollisuuksia vaihtaa kokemuksia muiden samanikäisten ja samassa elämäntilanteessa olevien nuorten äitien kanssa sekä tarjota mielekästä tekemistä arkeen vauvan tai pienen lapsen kanssa. Toiminta pyrkii myös tavoittamaan eri kulttuuritaustaisia äitejä mukaan toimintaan ja kehittämään vapaaehtoistoimintaa, joka vastaa nuorten äitien tuen tarpeisiin. Ryhmätoiminta sisältää avoimia sekä ilmoittautumisen vaativia ns. suljettuja ryhmiä. Ryhmäkertoja suunnitellaan yhdessä ja ne muovautuvat ryhmäläisten ideoista. Toiminta on maksutonta ja luottamuksellista. Toiminta tapahtuu Turun Tyttöjen Talon Turun keskustassa ja Varissuolla sijaitsevissa toimitiloissa sekä yhteistyökumppaneiden tiloissa.

Nuoret äidit -toiminnassa voit muun muassa…

  • jutella & tutustua muihin äiteihin
  • liikkua, leikkiä & puuhata lasten kanssa
  • syödä yhdessä välipalaa & kahvitella
  • tehdä harrastuskokeiluja lasten kanssa
  • osallistua tapahtumiin, teemapäiviin tai retkiin

 

Yksilöllistä tukea

Nuoret äidit -toiminta tarjoaa myös henkilökohtaista tukea. Pohdituttaako esimerkiksi parisuhdeasiat, lapsen odotus tai vanhemmuus arjessa, tulevaisuuden suunnitelmat? Kesällä voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: hanna.majabacka@mimmi.fi tai puhelimitse/wa 050-3232472. Nuoret äidit ohjaajat ovat lomalla 1.7.-1.8.2019 välisenä aikana. Syyskaudella 2019 viikolta 36 alkaen POP IN -aika on tiistaisin klo 13-14, voit tällöin tulla ilman ennakkoilmoitusta keskustelemaan ohjaajan kanssa kahden kesken mieltäsi askarruttavista ja ilahduttavista asioista.

YHTEYSTIEDOT

Lisätietoa toiminnasta sekä ilmoittautumiset ryhmiin:

Eliana Nascimento-Hynynen  (045-8440480) eliana.nascimento-hynynen@mimmi.fi

Nuoret äidit Whatsapp: +358 458440480