Ryhmät

 

Tyttöjen Talolla on erilaisia harrasteryhmiä (mm. kokkaus, kädentaito, liikunta) ja kasvuryhmiä, jotka tukevat omaa kasvua, itsetuntemusta ja itsetunnon kehittymistä. Kasvuryhmät ovat luottamuksellisia vertaistukiryhmiä, jossa samassa elämäntilanteessa olevat tytöt kokoontuvat yhteen. Kasvuryhmiin ei voi tulla mukaan ryhmän käynnistyttyä. Osa ryhmistä taas on avoimia, ja näihin pääsee mukaan kesken toimintakautemme. Ryhmissä on aina vähintään kaksi aikuista ohjaajaa, jotka tukevat, auttavat ja kuuntelevat. Kaikki ryhmät ovat maksuttomia. Ryhmät ovat tarkoitettu kaikille 12-28 vuotiaille, ellei toisin mainita.

Lisää tietoa Tyttöjen Talon kevään ryhmistä on tulossa myöhemmin! 

Otakut-ryhmä
Ryhmä on tarkoitettu japanilaisesta kulttuurista kiinnostuneille. Ryhmässä on tarkoitus olla yhdessä muiden otakujen kanssa ja nauttia toistemme seurasta. Joka ryhmäkerta keskitymme johonkin teemaan liittyen japanilaiseen kulttuuriin, kuten mangaan, animeen, cosplayhin ja musiikkiin. Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 17-19 torstaista 7.3. alkaen. Ilmoittaudu 3.3. mennessä: Adonika.ella@mimmi.fi tai puh. 050-5664079

Nuoret Äidit -ryhmät on tarkoitettu nuorille äideille, jotka ovat raskaana tai  alle 3-vuotiaan lapsen kanssa. Ryhmien teemoina on mielen ja kehon hyvinvointi ja teemaa tutkaillaan yhteisen keskustelun ja toiminnallisten harjoitteiden kautta. Ryhmäkertoja suunnitellaan yhdessä ryhmän toiveiden pohjalta. Sisältönä muun muassa äiti-vauvajoogaa, vauvahierontaa jne.  Ryhmässä nautitaan yhdessä välipalaa ja ryhmäkerrat toteutetaan lasten tahtiin. Lisätietoa nuorille äideille suunnatusta toiminnasta Nuoret äidit -toiminnan sivulta (http://www.mimmi.fi/toiminta-keskusta/nuoret-aidit/). Ilmoittautumiset ja lisätietoa ryhmistä: hanna.majabacka(at)mimmi.fi tai 050-3232472.