Kevään ryhmät

 

Tyttöjen Talolla on erilaisia harrasteryhmiä (mm. kokkaus, kädentaito, liikunta) ja kasvuryhmiä, jotka tukevat omaa kasvua, itsetuntemusta ja itsetunnon kehittymistä. Kasvuryhmät ovat luottamuksellisia vertaistukiryhmiä, jossa samassa elämäntilanteessa olevat tytöt kokoontuvat yhteen. Kasvuryhmiin ei voi tulla mukaan ryhmän käynnistyttyä. Osa ryhmistä taas on avoimia, ja näihin pääsee mukaan kesken toimintakautemme. Ryhmissä on aina vähintään kaksi aikuista ohjaajaa, jotka tukevat, auttavat ja kuuntelevat. Kaikki ryhmät ovat maksuttomia. Ryhmät ovat tarkoitettu kaikille 12-28 vuotiaille, ellei toisin mainita.

 

LÄKSYRYHMÄ

20.1.2020 alkaen maanantaisin klo 16-18

Apua kotitehtävissä ja kokeisiin lukemisessa sekä suomen kielen opiskelussa.

Voit myös tulla lukemaan itsenäisesti kokeisiin tai tentteihin.

Läksyryhmä on avoin ryhmä, johon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ohjaajat: Kaisa, Emmi-Riikka  ja vapaaehtoiset

 

VOIMANEIDOT-RYHMÄ

25.2. alkaen tiistaisin klo 17-19.30

Ryhmä on 13 -17 -vuotialle

Ryhmässä tutkitaan yhdessä omia voimavaroja ja vahvuuksia, harjoitellaan rajojen asettamista sekä tunnetaitoja. Se on tarkoitettu tytöille, jotka haluaisivat oppia päättäväisyyttä ja rohkeutta ilmaista itseään paremmin tai rakentavammin muiden seurassa. Ryhmässä saa mahdollisuuden myös tutustua toisiin samanikäisiin. Ohjaajina toimivat Tyttöjen Talon työntekijä Johanna Lindroos ja Linkki-toiminnan työntekijä Tiina Lamminen. Ryhmä on luottamuksellinen ja maksuton.

Ryhmä kokoontuu Turun Tyttöjen Talolla ajalla: 25.2.-28.4.2020 klo 15.30-17.45 ( 10 kertaa)

Tule mukaan ja löydä sisäinen voimaneitosi kanssamme!

Ilmoittaudu Tyttöjen Talolle 16.2.mennessä:

 johanna.lindroos@mimmi.fi tai p.045-1289 808 /Johanna

 

 

OTAKUT – Japanilaisen kulttuurin ryhmä

27.2.2020 alkaen torstaisin klo 17-19

Ryhmä on tarkoitettu japanilaisesta kulttuurista kiinnostuneille. Ryhmässä on tarkoitus olla yhdessä muiden otakujen kanssa ja nauttia toistemme seurasta. Joka ryhmäkerta keskitymme johonkin teemaan liittyen japanilaiseen kulttuuriin, kuten mangaan, animeen, cosplayhin ja musiikkiin.

Ohjaajat: Nina, Annika ja Jaana

Ilmoittautuminen 16.2.2020 mennessä: kaisa.kilpelainen@mimmi.fi tai 050 5664079/ Kaisa

 

TEATTERI-RYHMÄ

26.2.2020 alkaen keskiviikkoisin klo 17-19

Haluatko harjoitella itseilmaisua rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä? Haluatko kokeilla jotain uutta ja ymmärtää itseäsi ja toisia paremmin? Tule tekemään teatteria kanssamme! 

Ryhmässä harjoittelemme itseilmaisua teatteriharjoitteilla turvallisessa ympäristössä, omia ja toisten rajoja kunnioittaen. Käytämme teatterileikkejä ja improvisaatiota, ja heittäydymme sanalliseen ja  sanattomaan  ilmaisuun. Korostamme läsnäoloa ja  vuorovaikutusta. Jokaista rohkaistaan kokeilemaan uutta ja tutkimaan omia mahdollisuuksiaan, mutta ketään ei pakoteta tekemään enemmän kuin haluaa. Uskallus rakentuu vähitellen!

Teatteriryhmä on tarkoitettu12-17-vuotiaille tytöille ja ryhmä kokoontuu Tyttöjen Talolla. Ryhmässä tutustutaan lempeästi ja rauhallisesti itseilmaisuun ja teatterin perusteisiin, kuten läsnäoloon ja vuorovaikutukseen. Ryhmässä ei ole lähtötasovaatimuksia, eikä kaikkea tarvitse uskaltaa. Toivomme sitoutumista, mutta kokeilemaankin saa tulla. Tervetuloa!

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-19 yhteensä 12  kertaa (ei vk  11). Toivomme sitoutumista ryhmän toimintaan, mutta kokeilemaankin saa tulla.

Ryhmää ohjaavat Rita Löytty ja Milka Rasimus, jotka ovat teatteri-ilmaisun ohjaaja -opiskelijoita Turun AMK:sta.

Ilmoittautuminen: info@mimmi.fi tai puh.045 1289808/Johanna

 

MAANANTAIN AVOIN TOIMINTA

24.2.2020 alkaen maanantaisin klo 16-18

Avointa toimintaa 18-28 -vuotiaille (toiveisiin on vastattu:)

Viikon voi aloittaa lempeästi täällä Tyttöjen Talolla hyvän keskustelun ja teekupposen äärellä.

Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon!

 

 

 

Muista mainita mahdollinen erityisruokavalio. Kaikki ryhmätoiminta on maksutonta.