Kevään toiminta:

Toiminta alkaa helmikuussa ja päättyy toukokuussa.

Läksyapu on tiistaisin klo 14-15.30. Läksyavussa 10-16 -vuotiaat tytöt saavat apua koulutehtävissä. Voit tulla paikalle ilmoittautumatta!

Uintiryhmä on joka toinen parillinen keskiviikko klo 14.00-18.00. Uintiryhmä on tarkoitettu kaikille 10-16 -vuotiaille tytöille, jotka osaavat uida ilman kellukkeita. Kokoonnumme ensin Tyttöjen Talolla Varissuolla josta, yhdessä menemme bussilla Ruusukortteliln yksityisaltaaseen. Paikalla on vain naisia ja tyttöjä! Tarvitset mukaan pyyhkeen, juomapullon sekä uimavaatteet. Tyttöjen Talolta saa myös uimapukuja lainaksi, jos ei ole omia. Tyttöjen Talolta saa myös eväät ja ilmaiset bussikuljetukset. Ilmoittautumiset Mariamille puh./WA 050 566 3698.

Uimakoulu joka toinen keskiviikko, silloin kun ei ole uintiryhmää. Uimakoulu on tarkoitettu uimataidottomille tytöille uimisen opetteluun. Mukana on uimaopettaja jokaisella kerralla. Kokoonnumme ensin Tyttöjen Talolla Varissuolla josta, yhdessä menemme bussilla Ruusukortteliln yksityisaltaaseen. Paikalla on vain naisia ja tyttöjä! Tarvitset mukaan pyyhkeen, juomapullon sekä uimavaatteet. Tyttöjen Talolta saa myös uimapukuja lainaksi, jos ei ole omia. Tyttöjen Talolta saa myös eväät ja ilmaiset bussikuljetukset. Ilmoittautumiset Mariamille puh./WA 050 566 3698.

 

Kaikki toiminta on ilmaista.