Syksyn 2019 toiminta:

Koripallo on tiistaisin klo 16-17.30 Varissuon koulun salissa. Sisään pääsee sivuovesta. Yhteistyössä YMCA Turun Yökoris ja mihi.fi.

Kokkaus on 12-16-vuotiaille syyskuun ajan keskiviikkoisin klo 15-18.45. Varissuolta lähdetään bussilla keskustaan Tyttöjen Talolle, jossa kokkaillaan ja syödään. Takaisin Varissuolla ollaan klo 18.45.

Läksyapu on keskiviikkoisin klo 14-15.30. Läksyavussa 10-16 -vuotiaat tytöt saavat apua koulutehtävissä. Voit tulla paikalle ilmoittautumatta!

Uimakoulu on lokakuun ajan keskiviikkoisin, poikkeuksena syyslomaviikolla 16.10. Uimakoulu on tarkoitettu uimataidottomille tytöille uimisen opetteluun. Mukana on uimaopettaja jokaisella kerralla. Kokoonnumme ensin Tyttöjen Talolla Varissuolla josta, yhdessä menemme bussilla Ruusukortteliln yksityisaltaaseen. Paikalla on vain naisia ja tyttöjä! Tarvitset mukaan pyyhkeen, juomapullon sekä uimavaatteet. Tyttöjen Talolta saa myös uimapukuja lainaksi, jos ei ole omia. Tyttöjen Talolta saa myös eväät ja ilmaiset bussikuljetukset.

Uintiryhmä on marraskuun ajan keskiviikkoisin. Uintiryhmä on tarkoitettu kaikille 10-16 -vuotiaille tytöille, jotka osaavat uida ilman kellukkeita. Kokoonnumme ensin Tyttöjen Talolla Varissuolla josta, yhdessä menemme bussilla Ruusukortteliln yksityisaltaaseen. Paikalla on vain naisia ja tyttöjä! Tarvitset mukaan pyyhkeen, juomapullon sekä uimavaatteet. Tyttöjen Talolta saa myös uimapukuja lainaksi, jos ei ole omia. Tyttöjen Talolta saa myös eväät ja ilmaiset bussikuljetukset. Ilmoittautumiset Ianthelle puh./WA 050 566 3698.

Hyvän mielen ryhmä kokoontuu Varissuon koulun mediateekki-tilassa torstaisin klo 14-16. Ryhmässä syödään välipalaa, harjoitellaan ystävyystaitoja ja tehdään yhdessä osallistujien toivomia hauskoja asioita.

 

Kaikki toiminta on ilmaista.