Turun Tyttöjen Talolla on toimintaa myös nuorille äideille ja heidän pikkuisilleen.

Toiminta on ammatillisesti ohjattua vertaisryhmätoimintaa, jossa keskeistä on tavata ja tutustua toisiin samassa elämäntilanteessa oleviin nuoriin äiteihin. Ryhmässä jaetaan kokemuksia vauva-arjesta, äitiyden tuomista muutoksista, ympäristön odotuksista jne. Mutta ennen kaikkea vietetään mukavaa aikaa yhdessä ja saadaan viikkoon ihana yhteinen hengähdyshetki.

Nuoret äidit -ryhmä Torstaisin klo 11-12.30 

Ryhmässä  vaihdetaan kokemuksia vauva-arjesta, pidetään muskarihetkiä, rentoudutaan, taiteillaan sekä pohditaan omannäköistä vanhemmuutta. Toiminnan jälkeen nautitaan yhdessä välipalaa. Ryhmäkerrat muovautuvat äitien toiveiden pohjalta ja toteutetaan lasten tahtiin.

Ilmoittaudu nyt mukaan kevään ryhmään! Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Ryhmä on maksuton! Tervetuloa!

sähköpostitse: kaisa.kilpelainen@mimmi.fi tai puhelimitse/WA: 050 5664079

Nuoret Äidit -toiminta

 

Turun Tyttöjen Talon Nuoret Äidit-toiminta tarjoaa ohjattua vertaisryhmätoimintaa pääosin alle 24-vuotiaille äideille ja heidän lapsilleen. Nuoret äidit -toiminnan tavoitteena on luoda nuorille äideille mahdollisuuksia vaihtaa kokemuksia muiden samanikäisten ja samassa elämäntilanteessa olevien kanssa sekä tarjota mielekästä tekemistä arkeen vauvan kanssa.  Ryhmäkertoja suunnitellaan yhdessä ja ne muovautuvat ryhmäläisten ideoista. Toiminta on maksutonta ja luottamuksellista. Toiminta tapahtuu keskustan Tyttöjen Talolla.

Nuoret äidit -toiminnassa voit muun muassa…

  • jutella & tutustua muihin äiteihin
  • liikkua, leikkiä & puuhata lasten kanssa
  • syödä yhdessä välipalaa & kahvitella
  • tehdä harrastuskokeiluja lasten kanssa
  • osallistua tapahtumiin, teemapäiviin tai retkiin

 

Yksilöllistä tukea

Nuoret äidit -toiminta tarjoaa myös henkilökohtaista tukea. Pohdituttaako esimerkiksi parisuhdeasiat, lapsen odotus tai vanhemmuus arjessa, tulevaisuuden suunnitelmat?  Voit varata aikaa keskustelulle ohjaajan kanssa kahden kesken mieltäsi askarruttavista asioista.

YHTEYSTIEDOT

Lisätietoa toiminnasta sekä ilmoittautumiset ryhmiin:

Kaisa Kilpeläinen  (050 5664079) kaisa.kilpelainen@mimmi.fi

Nuoret äidit Whatsapp: +358 505664079

 

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException