Kevään 2021 ryhmät

HUOM! Huomioimme kaikissa ryhmätoiminnassamme koronatilanteen ja muutokset toiminnassa mahdollisia. Kaikkien turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tyttöjen Talon sosiaalisen median kanavilta voit seurata ajantasaista tiedotustamme toimintaamme liittyen.

Tyttöjen Talon toiminta alkaa tänä vuonna helmikuusta poikkeuksellisesti etänä. Toivottavasti maaliskuusta alkaen pääsemme tapaamaan taas myös livenä talolla! Siihen saakka lämpimästi tervetuloa tapaamaan meitä discordissa, zoomissa ja teamsissä ja puhelimitse! Tyttöjen Talolla on erilaisia harrasteryhmiä  ja kasvuryhmiä, jotka tukevat omaa kasvua, itsetuntemusta ja itsetunnon kehittymistä. Kasvuryhmät ovat luottamuksellisia vertaistukiryhmiä, jossa samassa elämäntilanteessa olevat tytöt kokoontuvat yhteen. Kasvuryhmiin ei voi tulla mukaan ryhmän käynnistyttyä. Osa ryhmistä taas on avoimia, ja näihin pääsee mukaan kesken toimintakautemme. Ryhmissä on aina vähintään kaksi aikuista ohjaajaa, jotka tukevat, auttavat ja kuuntelevat. Kaikki ryhmät ovat maksuttomia. Ryhmät ovat tarkoitettu kaikille 12-28 vuotiaille tytöille ja nuorille naisille sukupuolen moninaisuus huomioiden. Osa ryhmistä voi olla kohdistettu tietyn ikäisille kävijöille, mikä tulee aina esille ryhmän kuvauksessa. Kaikki ryhmätoimintamme on kävijöille maksutonta.

Kevään ryhmät alkavat etänä helmikuussa viikolta 5 alkaen. Tällöin käynnistyvät ryhmät toteutetaan etänä zoomissa ja discordissa sekä läksyapu Teamsissä. Näihin saa aina linkin ohjaajilta sekä myös tarvittaessa opastuksen puhelimitse niiden käyttöön. MYÖS KAIKKIIN etäryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen! Maaliskuussa talolla alkaa uusia ryhmiä, ja niiden alkamisesta ja toteutumisesta tiedotamme myöhemmin. Kysy lisää tai ilmoittaudu: info@mimmi.fi tai puhelimitse työntekijöille. Alla lisätietoa helmikuun ryhmistä:

– – – – – – – – – – – – – –

NUORET ÄIDIT -ryhmä etänä zoomissa

9.2.2021 alkaen tiistaisin klo 11-12.30 zoomissa

Ryhmässä  vaihdetaan kokemuksia vauva-arjesta sekä pohditaan omannäköistä vanhemmuutta. Ryhmäkerrat muovautuvat äitien toiveiden pohjalta ja toteutetaan lasten tahtiin.

Kysy lisää/ Ilmoittaudu: Johanna Lindroos 045-1289808 /johanna.lindroos@mimmi.fi tai kaisa.kilpelainen 050 5664079/ kaisa.kilpelainen@mimmi.fi

– – – – – – – – – – – – – –

AVOIN DISCORD

2.2. alkaen tiistaisin klo 15-16.30

Tule yhteiselle tee/kahvi/mehu-hetkelle Tyttöjen Talon avoimeen discordiin. Vaihdetaan kuulumisia ja suunnitellaan yhdessä helmikuun kertojen teemat. Luvassa mukavaa yhdessäoloa etänä. Ohjaajilta saa linkin discordiin.

Kysy lisää Kaisalta (myös Whatsapp) 050-5664079 tai sähköpostitse: kaisa.kilpelainen@mimmi.fi.

————————————-

LÄKSYAPU

2.2.2021 alkaen tiistaisin klo 17-19 Teamsissä

Apua kotitehtävissä ja kokeisiin lukemisessa sekä suomen kielen opiskelussa. Ohjaajalta saa linkin teamsiin. Voit kysyä lisää Emmi-Riikalta.

Ohjaajat: Emmi-Riikka  ja vapaaehtoiset

Kysy lisää / ilmoittaudu etukäteen: info@mimmi.fi tai 045-2557170 / Emmi-Riikka.

– – – – – – – – – – – – – –

PELIRYHMÄ DISCORDISSA

3.2.2021 alkaen keskiviikkoisin klo 15.30-17.00

Erilaisten pelien pelaamista yhdessä discordissa sekä mukavaa yhdessäoloa. Linkin discordiin saa ohjaajilta.

Kysy lisää Johannalta (myös Whatsapp): 045-1289808 tai johanna.lindroos@mimmi.fi

– – – – – – – – – – – – – –

SISKOT-ryhmä ( helmikuun ajan zoomissa)

4.2.2020 alkaen keskiviikkoisin klo 16.30-18

Viikottainen hengähdyshetki arkeen yli 20-vuotiaille. Ryhmän aikana etsitään omia vahvuuksia sekä tutustutaan toisiin ja itseemme. Ryhmän sisällöt suunnitellaan yhdessä ryhmäläisten kanssa. Tule tapaamaan muita samanikäisiä ja pohtimaan yhdessä elämän pieniä ja suuria kysymyksiä. 🙂

Ohjaajina Johanna ja Kaisa

Ilmoittaudu etukäteen ja/tai kysy lisää Johannalta (myös Whatsapp): 045-1289808 tai johanna.lindroos@mimmi.fi

– – – – – – – – – – – – – –

LUKUPIIRI zoomissa

Kerran kuussa maanantaisin alkaen 15.2. klo 18-19.30 (ryhmään voi tulla mukaan myös myöhemmin)

Haluatko jakaa lukukokemuksiasi muiden kanssa? Onko lukemisharrastus vaikea aloittaa yksin? Tule mukaan 15-28-vuotiaille suunnattuun lukupiiriin! Luemme ryhmässä sekä suomalaisia että ulkomaisia kirjoja eri genreistä tai voidaan vaikka valita yhdessä teema, jonka mukaan kirjat valitaan. Lähdetäänkö kirjojen siivittämänä matkalle kiinnostaviin maihin? Tai tutustutaanko yhdessä uusiin nuortenkirjoihin? Kenties pohdimme tyttöyttä ja naiseutta tarinoiden maailmassa? Vai luemmeko kenties sarjakuvia? Vai olisiko sinulle mielessä kirja, jonka haluaisit lukea?

Lukulista suunnitellaan siis yhdessä ryhmän jäsenten toiveiden perusteella. Kerran kuukaudessa tavataan zoomissa ja jaetaan yhdessä lukukokemuksia.

Ryhmäkerrat zoomissa 15.2.,15.3.,12.4. ja 17.5.

Kanssalukijana: Kaisa

Ilmoittautuminen: info@mimmi.fi tai p. 045 5664079 Kaisa

 

– – – – – – – – – – – – – –