Avoin toiminta

Tyttöjen Talo on syrjinnästä vapaa alue, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Avoimeen toimintaan voit tulla viettämään mukavaa vapaa-aikaa yksin tai kavereiden kanssa, silloin kun sinulle itsellesi sopii avoimen toiminnan aukioloaikoina. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Voit mm. kokkailla, pelata tai tehdä erilaisia kädentaitoja, vain olla tai jutella rennossa seurassa.

Avoimen toiminnan aikaan on välillä jotakin yhteistä ohjelmaa, johon voit halutessasi osallistua. Voit lähettää toiveesi tai ajatuksesi ohjelmasta sähköpostitse: info@mimmi.fi. Haluamme tehdä avoimesta toiminnasta juuri sellaista, jossa Sinä viihdyt parhaiten. Paikalla on aina Tyttöjen Talon työntekijöitä ja vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka ovat kaikki aikuisia naisia. Heillä on aikaa juuri Sinulle, Tyttöjen Talolla Sinua kuunnellaan luottamuksella. Työntekijöiden kanssa voit jutella kahden kesken mistä tahansa sinua askarruttavasta asiasta. Jos haluat tulla tutustumaan toimintaamme muina kuin avoimen toiminnan aikoina, ota rohkeasti yhteyttä työntekijöihimme!

Kevään 2022 avoin toiminta

10-12 -vuotiaiden olkkarissa on rentoa yhdessäoloa ja tekemistä 10-12-vuotiaille torstaisin klo 15-17. Ohjaajina Mariam ja Viivi.

13-16 -vuotiaiden olkkarissa on rentoa yhdessäoloa, keskusteluja ja tekemistä 10-12 -vuotiaille torstaisin klo 16-18. Ohjaajina Hanna ja Minna.