Avoin toiminta

Turun Tyttöjen Talo Varissuolla

Varissuon Tyttöjen Talo sijaitsee keskellä Varissuon asuinaluetta. Meille ovat tervetulleita kaikki alueen 10–19 -vuotiaat tytöt ja heidän äitinsä sukupuolen moninaisuus huomioiden. Tarjoamme monenlaista ryhmätoimintaa, yksilöllistä tukea, retkiä ja tapahtumia. 

Työ tukee tyttöjen kasvua, kaverisuhteita ja osallistumista vapaa-ajan viettoon kodin ulkopuolella. Toiminta käsittää myös alueella tapahtuvaa liikkuvaa työtä, jossa voimme tarpeen mukaan tavata koko perhettä. Työ tukee kahdensuuntaista kotoutumista ja perheen sisäistä vuorovaikutusta. Tärkeintä toiminnassamme on, että kaikki saavat olla sellaisia kuin ovat. Toimintaa toteutetaan kävijöiden ideoiden ja toiveiden pohjalta tekemällä asioita yhdessä.

TUTUSTUMISKÄYNNIT

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!


Tutustumaan ovat tervetulleita vanhemmat, ammattilaiset, tukihenkilöt ja muut kiinnostuneet yksin tai yhdessä tyttöjen kanssa. Sovithan tutustumisajan erikseen työntekijän kanssa sähköpostitse hanna.majabacka@mimmi.fi tai puhelimitse 050 566 3698. Kerrothan jos tarvitset tulkin.

Myös opiskelijat ovat tervetulleita tutustumaan. Sovithan tutustumisajan sähköpostitse tai puhelimitse kaisa.valo@mimmi.fi tai 050 3393323.

Toimintaa 10-12 -vuotiaille

Tarvitsetko apua läksyjen tekemisessä tai kokeisiin kertaamisessa? Tyttöjen talolla teemme läksyjä yhdessä ohjaajien ja vapaaehtoisten kanssa.

Tarjolla välipalaa.

Kysy lisää:
Kaisa 050 3393323  kaisa.valo@mimmi.fi 

Keskiviikon olkkarissa vietetään aikaa yhdessä, pelaillaan, kokkaillaan ja toteutetaan kävijöiden toiminta-ideoita. Voit tulla olkkariin hetkeksi tai olla mukana koko olkkarin ajan.

Tarjolla välipalaa.

Kysy lisää:
Hanna 050 5663698  hanna.majabacka@mimmi.fi

Torstain olkkariin voi tulla viettämään mukavaa vapaa-aikaa yksin tai kavereiden kanssa. Torstain olkkareissa on toimintana esimerkiksi ”Kässäkissat” jossa voit osallistua erilaisten kädentaitojen taiturointiin. 

Tarjolla välipalaa.

Kysy lisää:
Hanna 050 566 3698  hanna.majabacka@mimmi.fi

Toimintaa 13-19 -vuotiaille

Hengähdystauko yläasteikäisille tytöille Turun Normaalikoulun tiloissa 

Rentoa olemista, kuulumisten vaihtoa ja pientä välipalaa. 

Kysy lisää:
Minna Goman 045 128 9802  minna.goman@mimmi.fi

Kokeillaan yhdessä turvallisessa ympäristössä eri laitteita ja tutustutaan salitreenin maailmaan. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Turun kaupungin Mihi-toiminnan kanssa. Ryhmä tarkoitettu 13-16-vuotialle tytöille. Huom! Paikalla vain tyttöjä ja naisohjaajat.

Kysy lisää ja ilmoittaudu:
Minna Goman 045 128 9802 minna.goman@mimmi.fi

Oma hetki sateenkaareville nuorille Turun Normaalikoulun tiloissa

Kysy lisää:

Minna Goman 045 128 9802 minna.goman@mimmi.fi

Olkkarissa voi viettää mukavaa vapaa-aikaa yksin tai kavereiden kanssa hengaillen, pelaillen tai ihan vaan rentoutuen. 

Voit tulla olkkariin hetkeksi tai olla mukana koko olkkarin ajan.

Tarjolla välipalaa.

Kysy lisää:
Kaisa 050 3393323  kaisa.valo@mimmi.fi 

Torstaisin käydään läpi kesätyönhakuun liittyviä asioita: esim. cv:n ja työhakemusten tekoa, hakemusten aikatauluja ja lähettämistä sekä  työhaastatteluun valmistautumista. 

Tarjolla välipalaa.

Kysy lisää:
Hanna 050 5663698 hanna.majabacka@mimmi.fi 

K-pop-ryhmässä tutustutaan korealaiseen popkulttuuriin ja toisiin aiheesta kiinnostuneisiin nuoriin. Toiminta suunnitellaan yhdessä! Voidaan esimerkiksi tanssia, kuunnella musiikkia, musavisailla ja kokata.

Kysy lisää: 
Viivi 050 4126934 viivi.kaaria@mimmi.fi

Toimintaa tytöille ja äideille

Äitien ja tyttöjen yhteiset mukavan toiminnan ja yhdessäolon hetket.  Tarjolla pientä syömistä sekä kahvia ja teetä

Kysy lisää:
Kaisa 050 339 3323 kaisa.valo@mimmi.fi

Tyttöjen Talon työntekijöiltä voit tulla kysymään sinua askarruttavista asioista. Yhdessä työntekijöiden kanssa voit pohtia, mitkä asiat auttaisivat sinua parhaiten ja voit saada neuvoa sekä tukea omissa päätöksissäsi. 

Yksilötuki on tarkoitettu 10-16 v. tyttöjen äideille.

Kysy lisää:
Kaisa 050 339 3323 myös WhatsAppin kautta tai kaisa.valo@mimmi.fi

Turun keskusta

Yliopistonkatu 26 B, 2. kerros

20100 Turku

Turku, varissuo

Katteluksenkatu 4

20610 Turku