VARISSUO

TOIMINTAMUODOT

Tarvitsetko apua läksyjen tekemisessä tai kokeisiin kertaamisessa? Läksyapua tiistaisin & keskiviikkoisin talolla klo 14-16

Kotinuorisotyöntekijät tavoittavat varissuolaisia ja lähialueella asuvia tyttöjä ja perheitä kotoa.

Syksyllä 2021 ryhmätoiminnassa mm. läksyapua, koripalloa, Olohuone-ryhmiä, uintia.

Apua ja tukea erilaisissa asioissa. Yhdessä työntekijöiden kanssa voit pohtia, mitkä asiat auttaisivat sinua parhaiten.

// Ei avointa toimintaa syksyllä 2021. Ryhmiin voit kuitenkin tulla mukaan kesken kauden // Avoimeen toimintaan voit tulla viettämään mukavaa vapaa-aikaa yksin tai kavereiden kanssa.

Äititoiminnassa Naisten oma ryhmä tiistaisin klo 17-19 ja lokakuussa suljettu ryhmä keskiviikkoisin. Lisätietoa Nouranilta!

Tyttöjen Talo Varissuolla…

sijaitsee keskellä Varissuon asuinaluetta. Meidän kohderyhmäämme ovat alueen 10–16 -vuotiaat tytöt sukupuolen moninaisuus huomioiden. Lisäksi teemme työtä heidän perheidensä, erityisesti äitien kanssa. Tarjoamme monenlaista ryhmätoimintaa, yksilöllistä tukea, retkiä ja tapahtumia. Toiminta käsittää myös kotinuorisotyötä eli jalkautuvaa tyttö- ja äitityötä 10–16-vuotiaille tytöille ja heidän perheilleen Varissuolla ja lähialueilla. Tärkeintä toiminnassamme on, että kaikki saavat olla sellaisia kuin ovat. Toimintaa toteutetaan kävijöiden ideoiden ja toiveiden pohjalta – tehdään yhdessä asioita. Varissuon toiminta on osa Turun Tyttöjen Talon toimintaa.


Tervetuloa tutustumaan!

Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme. Tällä hetkellä meillä ei ole avointa toimintaa ja henkilömäärä tiloissamme on rajattu, joten toivomme että sovit tutustumisajan erikseen työntekijän kanssa.

Tutustumaan ovat tervetulleita myös vanhemmat, tukihenkilöt ja muut kiinnostuneet yksin tai yhdessä tyttöjen kanssa. Sovi aika : hanna.majabacka@mimmi,fi tai 050-5663698, kerrothan jos tarvitset tulkin.

Varissuoviikolla 30.8.2021-5.9.2021 meillä on AVOIMET OVET maanantaina 30.8. klo 15-18, jolloin voit tulla tutustumaan juuri Katteluksenkadulle muuttaneeseen Tyttöjen Taloon Varissuolla. Tapahtuma on pääosin toimitilojemme edessä pihalla, mutta seurueittain voi käydä myös tutustumassa uusiin tiloihin ja tietysti tavata meitä ohjaajia. Tervetuloa!

 

 

SOME

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user. Type: OAuthException

YHTEYSTIEDOT

Nina Pietikäinen
Johtaja
(KM)
puh. 045-1289800
nina.pietikainen@mimmi.fi

Hanna Majabacka
Ohjaaja
Sosionomi (AMK)
puh. 050- 566 3698
hanna.majabacka@mimmi.fi

 

Nouran Al-Emara
Ohjaaja
Kätilö (AMK)
puh. 050- 412 6934
nouran.al-emara@mimmi.fi

Henna Koivunen
Kotinuorisotyön ohjaaja
Yhteisöpedagogi (AMK)
puh. 050-464 2027
henna.koivunen@mimmi.fi

9 + 13 =

 

Yhteystiedot

Yliopistonkatu 26 B, 2. kerros
20100 Turku

Turun Tyttöjen Talo Varissuolla
Katteluksenkatu 4
20610 Turku

 

Sähköposti

info@mimmi.fi